Over mij

Hi, mijn naam is Frances

En ik woon in Alkmaar in een fijn huisje met mijn hond Lucy. Ik ben een vrouw, een dochter, grote zus, dromer en doener, creatieve geest, buitenmens, empathisch, een doorzetter en nog veel meer. Net als velen heb ik in mijn leven tot nu toe het nodige meegemaakt. Als kind werd ik gepest, werd ik slachtoffer van misbruik, ervaarde ik liefdesverdriet, zat ik in ongezonde relaties, heb ik een verbroken relatie met mijn moeder… Dat soort gebeurtenissen en ervaringen vormen je.

Ik ontwikkelde tijdens mijn jeugd patronen en overtuigingen om te ontvangen waar ik behoefte aan had: liefde en verbinding en een gevoel van controle en veiligheid. Dit uitte zich in perfectionistisch gedrag, people pleasing, moeite grenzen aan te geven, keuzes maken die niet bij mij passen, altijd maar (over)denken, compleet de verbinding met mijn lichaam en intuïtie kwijt raken en het gevoel hebben niet gelukkig te kunnen zijn. In mijn tienerjaren had in last van depressie en in mijn twintigerjaren in paniek- en angstaanvallen en burn-out klachten. Misschien herken je delen hiervan bij jezelf?

De patronen en overtuigingen die ik ontwikkelde hebben me wel ook heel ver gebracht. Door mijn perfectionisme was ik bijvoorbeeld enorm succesvol in mijn werk en bouwde ik een mooie carrière op en door het peoplepleasen lag ik altijd wel goed in de groep. Anderzijds heeft me ook veel gekost: het verwijderde me verder van mijn ware ik en maakte mij enorm ongelukkig.

Een jaar of zes geleden besloot ik dat ik het verdien om gelukkig te zijn in dit leven, en ben ik behoorlijk hard aan mezelf gaan werken. Ik heb gesprekken gevoerd met een psycholoog, een ademcoach, een voeding- en fitness coach en ik ga regelmatig naar (yoga)retraites. Ik heb mijn weg naar geluk holistisch aangepakt, op alle vlakken (emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel en energetisch) gewerkt aan mijn meest optimale zelf. Ik ontdekte mijn persoonlijke missie eigenschappen: Oprechte verbinding, vrijheid, liefde, natuur, creativiteit. En vanuit die persoonlijke missie eigenschappen ontstond mijn pad naar mijn huidige leven en het werk dat ik nu doe als coach.


Omdat ik als geen ander weet hoe het voelt om ongelukkig te zijn en het gevoel te hebben dat je jezelf verloren bent, wéét ik dat ik met mijn persoonlijke ervaring en achtergrond als coach ook jou kan begeleiden naar een leven wat bij je past.  


 Ik heb diverse opleidingen, workshops, cursussen, retreats en webinars gevolgd en veel boeken gelezen om mijn kennis, ervaring en expertise te ontwikkelen. Ik volgde een opleiding tot yin yoga teacher (2019), Deeprelax yoga nidra teacher (2019), Holistisch coach (2022), Reiki I (2022), Reiki II (2023), Massage therapeut (2023) en Stress- en Burn-Out specialist (2023).

Wat ik je wil meegeven is: hoe je je nu ook voelt en waar je ook staat in je leven, dit hoeft niet voor altijd zo te zijn.

En ook fijn om te weten:  je hoeft het niet alleen te doen.


Ik wil je helpen  bij het creëren van een leven dat echt bij je past.

Ben jij er klaar voor?