frances kristal edelsteen reiki
Reiki
Frances Roselaar
Reiki
02/22/2024
0 min
0

Wat is Reiki?

02/22/2024
0 min
0

Wat is Reiki?' is een vraag die ik de laatste weken vaak krijg. Ik leg het je graag uit

霊 rei = universele

気 ki = levensenergie


Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Reiki is een geneeswijze uit Japan die al eeuwen oud is.


Reiki stimuleert jouw zelfhelend vermogen ✨Zowel fysiek als emotioneel heft het blokkades op. Opgekropte emoties kunnen na langere tijd zorgen voor fysieke klachten. Reiki gaat naar alle plekjes in jouw lichaam die op dat moment zorg nodig hebben om dit te herstellen.


Door middel van handopleggingen op het lichaam kan ik de universele energie doorsturen. De energie gaat door kleding heen en je hoeft als je de reiki ontvangt alleen maar ontspannen op een stoel zitten of op een behandeltafel te liggen.


Vaak is het zo dat je in een diepe ontspanning terecht komt, meditatief, waarin je lekker wegdroomt. Het kan dat oude herinneringen voorbij komen. Maar ook behoeften uit je onderbewuste kunnen zich laten zien. Misschien voel je de warmte en het stromen van de energie of trillingen en tintelingen in je lichaam. Achteraf voel je je rozig, ontspannen, lichter. Het kan zijn dat je inzichten ontvangt die je verder kunnen helpen op jouw pad of je helpen om iets een plekje te geven.


Ik geef Reiki behandelingen op locatie (In de regio Alkmaar) en alleen op afspraak.

Reacties
Categorieën